Personal Computer World България

Рекламни банери

Sapphire 03_2014

Banner Campaign

Посетители

Произволен брой


Начало
Излезе бр. 4 2014 г. на сп. PCW България
09 April 2014

бр. 4 2014 г.На 9 април 2014 г. (сряда) излезе бр. 4 2014 г. на сп. Personal Computer World България.

Продължаваме да публикуваме нашето обширно „ръководство за оцеляване след Windows XP“ (по-точно, след спирането на официалната поддръжка от Microsoft за тази ОС на 8 април). В първите части от поредицата разказахме за същността на проблема и как да го решите чрез ъпгрейд до нова версия на Windows. Този начин обаче изисква да направите допълнителни разходи, затова, верни на традициите си, предлагаме и безплатна алтернатива — преход към Linux. Става дума за най-популярната и една от най-лесните за ползване дистрибуции — Ubuntu, която неведнъж сме пускали на диска към списанието, а от години насам представяме всяка нова нейна версия.

Продължава...
 
Излезе бр. 3 2014 г. на сп. PCW България
11 March 2014

бр. 3 2014 г.На 12 март 2014 г. (сряда) излезе бр. 3 2014 г. на сп. Personal Computer World България.

Защитата на вашия PC от злосторническо проникване е една от главните теми в настоящия брой. Компютърната сигурност е доста широко понятие, но ние сме се ограничили с предпазването от непосредствените заплахи, които дебнат редовия потребител. Знаете например, че миналата 2013 година премина под знака на скандала от разкритията на Едуард Сноудън за правителственото следене и подслушване в Интернет. Колкото и да е неприятно обаче чувството, че някой ти наднича иззад рамото и надава ухо на разговорите ти, слухтенето на спецслужбите не засяга пряко обикновения човек. Затова пък се оказва, че огромен брой злосторници с престъпни намерения също дават мило и драго да проникнат в компютъра ви и да се докопат до личните ви данни и файлове. Крайната им цел всъщност са парите, защото приказките за романтични хакери идеалисти отдавна останаха в миналото (ако изобщо някога са имали реална почва).

Продължава...
 
Luxoft с представителство в България
06 March 2014

Luxoft Holding e водещ глобален доставчик на услуги в областта на разработката на софтуер и иновативни ИТ решения, който обслужва големи международни корпорации. В средата на февруари компанията обяви, че открива свой център за разработки в София, следвайки прогнозата за увеличено търсене на инженерни услуги в сферата на високите технологии. Luxoft счита България за отличен избор и надеждна ИТ дестинация, а столицата предлага редица предимства, като например голям брой висококвалифицирани ИТ специалисти (над 30 000), който се увеличава с 3000 на година; привлекателен данъчен режим; стабилна инфраструктура; стратегическо географско разположение; европейско законодателството и сигурна бизнес среда. Luxoft работи в 13 страни в цял свят, а центърът в София е двайстото подразделение на компанията.

Българският център за разработка ще предоставя първоначално специализирани услуги и решения за клиенти от сферата на финансовите услуги, а след това се очаква разширяване на дейността му. Новият офис стартира официално работа на 1 март 2014 г. като е планирано броят на неговите служители да достигне 400 души в рамките на следващите 2 години.

За повече информация  виж тук.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 8 от 105
Banner Campaign
Banner Campaign
Banner Campaign

Кой е тук?

В момента 6 госта онлайн

Рекламни банери

 

Luxoft 03_2014

Banner Campaign

Eurocom

Sofia Book

© 2014 Personal Computer World Bulgaria
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.